Sådan kan du sælge dit .com domæne

I dag findes der et væld af forskellige .com domæner, og er du interesseret i køb og salg af internetdomæner, så er du kommet til det rigtige sted. Køb og salg af domæner er vældig populært, men der er naturligvis en række råd, som er værd at følge med på vejen. Er du interesseret i at sælge et .com domæne, kan du med store fordel læse med i denne artikel.
Denne artikel henvender sig derfor til hjemmesider med .com domænet, og er du i stedet interesseret i salg af hjemmesider med domænet .dk, så gælder der nogle særskilte regler.

 

Hvad er vigtigt at tænke over inden salg?

Inden du sælger dit domæne, er det en god idé først at gøre sig nogle specifikke overvejelser. Domænet .com er først og fremmest det mest kendte topdomæne, og er derfor populært blandt mange. Men inden du sætter domænet til salg, er det vigtigt at have et indblik i blandt andet domænets værdi, popularitet, antal besøgende. Disse faktorer er alle med til at afgøre om dit domæne er værd at sælge videre. Potentielle køber skal kunne se en værdi og potentiel fremtid i netop dit domæne, og derfor er eksempelvis allerede eksisterende og relevant indhold på siden med til at påvirke domænets værdi.

 

Auktion – en effektiv måde at sælge sit domæne på

Der findes forskellige måder, hvorpå du kan komme godt i gang med dit domænesalg og forhåbentligt tjene penge på dit domæne. Et eksempel på en populær salgsmetode af domæner er auktioner, hvor flere har muligheden for at byde på dit domæne samtidigt. Auktioner er hurtige – og ofte effektive, hvilket er noget som mange sætter pris på. Et eksempel på en populær hjemmeside hvor du kan sælge dit .com domæne via en auktion, er GoDaddy.com

 

Forhåbentligt har artiklen har givet dig et indblik i, hvad det kræver at sælge et .com domæne. Vi ønsker dig held og lykke med salget.