Leder du efter motivation til at slippe rygningen? Læs med her

Sponsoreret indlæg.

Rygning er en slem vane, og der er stadig flere og flere unge, der går i gang med rygningen. Det kan virke opgivende og som en svær vane at slippe af med. Det er altid svært at ændre sine vaner, og det gælder især, hvis du har røget i mange år. Der er dog en måde at komme ud af det på, og det kræver selvfølgelig en del viljestyrke. Der vil være dage, hvor du gerne vil tage en cigaret op, men der skal du stoppe dig selv. Rygning er en ekstrem dyr udgift, som du kan læse mere om her. Vi vil nævne tre råd til dig, der skal stoppe med at ryge.

 

1. Overvej en e-cigaret

Der findes e-cigaretter, der er et sundere alternativ til cigaretterne. Det allerbedste ville være at lade fuldstændig vær, men det kan være, at det er for hårdt at starte sådan. At vælge en e-cigaret kan være starten til at droppe de almindelige cigaretter langsomt. Du kan læse mere her, hvis du gerne vil finde ud af mere om e-cigaretter og e-væsker. Der er mange forskellige smage, og det har været en hjælp for mange at starte sådan.

 

2. Gør det sammen med en

Har du en kæreste eller ven, der også ryger? Det kan være en idé at holde sammen og motivere hinanden til ikke at ryge igen. Det kan nemlig være svært at stå alene, og det er altid nemmere, når man er flere til at støtte hinanden.

 

3. Distraher dig selv

Når du begynder at få lysten til en cigaret, så lav noget, der kan tage dine tanker væk fra det. Tag et bad, løb en tur eller ryd lidt op i huset. Du kan sætte noget høj musik på og forsøge få lysten væk således. Det vil være hårdt, men du klarer det.