Hvorfor er Google rank checker vigtigt for dig og din hjemmeside?

Sponsoreret indhold

Hvis du vælger at lave en hjemmeside, så er der mange ting der er vigtige at holde styr på. Mange mennesker tror, at det hårde arbejde er i at lave hjemmesiden, og det er det til dels også, dog er der meget mere til det, end blot design. Det handler nemlig også om kvaliteten af din hjemmeside, og om den opnår den succes som du havde håbet på.

Design og teknisk SEO

Der er mange måder hvorpå du kan holde godt øje med din hjemmeside, og sørge for at den lever op til dine forventninger. Som en start kan du sørge for, at hjemmesiden er simple og let at have med at gøre. Dit design kan sagtens være flot og simpelt, så kunderne ved hvad de skal trykke på, for at komme frem til det de søger. Hvis ikke din hjemmeside er nem og overskuelig, så kan du hurtigt miste mange kunder, så derfor er det vigtigt at der er godt styr på dette. Design er dog langt fra det eneste, da der også skal være godt styr på teknisk SEO, som blandt andet indebærer en Google rank checker.

Hvad er fordelene ved Google rank checker?

Men hvad er en Google rank checker, og hvorfor kan den hjælpe dig og din hjemmeside til at yde jeres bedste? Med en rank checker kan du se hvordan dine placeringer på Google er. Det vil altså sige, om din hjemmeside ud fra blandt andet dine søgeord er placeret højt eller lavet i Google. Du får et tal imellem 0-10 hvoraf 10 er det højeste. Jo højere et tal du har, jo større en chance har du for at være placeret højere. Jo højere du er placeret, jo flere mennesker vil klikke ind på din hjemmeside. Med en Google Rank Checker kan du holde styr på hvilke af dine søgeord der har den højeste score, samt hvilke der har den laveste. Du kan derudover sammenligne dine placeringer med andre hjemmesiders, så du kan finde ud af hvad de gør anderledes for at få en højere placering. Alt dette kan hjælpe dig med at få din hjemmeside til at være bedre end nogensinde før.