Hvor kan man købe Bitcoin? Sådan kan du købe og sælge Bitcoin

Bitcoin er klart en af de hotte emner når vi snakker investering i dag, og især den store interesse om kryptovaluta har især været til gavn for mange af dem der investerer i kryptovaluta. Hvis du er en af dem der overvejer at købe Bitcoin, så vil du i denne artikel få en beskrivelse af hvordan du køber Bitcoin og hvad du skal være opmærksom på.

Sådan kan du købe Bitcoin

Når du skal købe din første Bitcoin, så skal du først og fremmest finde ud af hvor du gerne vil købe Bitcoin henne. Der findes efterhånden flere og flere steder hvor du kan købe Bitcoin på internettet, og det er generelt bare blevet lettere at fortage køb og salg af Bitcoin nu end det var for bare 5 år siden.

Når du kan blandt andet finde et sted at købe Bitcoin her hvor det blot er én af mange forskellige steder som sælger Bitcoin. Når du køber Bitcoin så køber du som regel blot en del af en Bitcoin medmindre du køber én hel bitcoin. Du kan nemlig på mange platforme blot købe for et beløb og få den andel af en Bitcoin som det svare til.

Du skal i mange tilfælde oprette en wallet hos den platform, hvorefter du kan købe dine Bitcoin og få dem placeret i din Wallet. Vupti, så har du købt dine første Bitcoin.

Hvordan bruger man Bitcoins i butikkerne?

Det er ikke så mange butikker hvor man har mulighed for at bruge Bitcoin, men der findes nogle få enkle butikker rundt omkring på nettet, som har valgt at tage imod den nye valuta. Det er sandsynligvis for at se om det giver flere kunder eller bedre salg, men her kan du bruge dine Bitcoin fuldstændig anonymt, så ingen ved hvem det er der handler i netop den webshop.