Gode råd til dig, som vil starte din egen hjemmeside

Annonce

Er du ejer af en virksomhed, eller skal du til at opstarte noget helt nyt, er det væsentligt at have en hjemmeside, fordi dine kunder på denne måde hurtigt kan finde frem til dig, og finde den information, som de skal bruge. På denne måde føler dine kunder sig tættere på dig, hvilket er vigtigt i denne tid, hvor e-handel præger markedet rigtigt meget, og hvor privatpersoner kan sidde hjemme i deres eget private hjem og surfe rundt eller købe ting via nettet. Hvis du vil være med på moden, og vil have en god chance i forhold til dine konkurrenter, bør du derfor overveje at få lavet en hjemmeside. Dette kan dog også være en overskuelig proces, hvis ikke du er en haj til IT, hvorfor der nedenfor er listet nogle gode råd til at opstarte din hjemmeside.

Find det helt rigtige domæne

Et af de allerførste step, og måske også et af de vigtigste, er dit ønskede domænenavn. Dette kan være en svær proces for mange, fordi der på den ene side er mange muligheder, og på den anden side skal det jo også være et navn, som passer til din virksomhed, og altså afspejle det emne, som din virksomhed omhandler. Mulige kunder skal således nemt og hurtigt kunne aflæse, hvad din virksomhed står for. Du bør derfor overveje, om domænenavnet passer til din virksomheds ønskede image, og dernæst bør du også tænke på, at det skal være et navn, som er nemt at huske og derudover til at udtale. Et eksempel på dette kan være 180grader.dk, som er en liberal avis.

Hosting

Selvom dit domænenavn er det første step i processen, og derved også er et vigtigt step, er det ligeså væsentligt at være opmærksom på hosting. Fænomenet dækker over, at du har mulighed for at tilføje indhold til din hjemmeside, og hvor meget trafik der kan være ad gangen. Derfor skal du finde et webhotel, som kan hoste din hjemmeside, og her er der rigtig mange muligheder at være imellem. De fleste har meget tilfælles, og de fleste tilbyder ubegrænset trafik, men der kan også være nogle ting, som du skal være opmærksom på, når du vælger, hvilken der passer bedst til din hjemmeside. Derudover varierer priserne på hosting, afhængigt af hvor meget du skal have på hjemmesiden. Alt dette kan være svært at finde ud af, hvorfor du med fordel kan gå ind og læse meget mere på følgende link: https://comhjem.dk.