Få lavere priser på Netflix abonnementet – sådan gør du

Annonce

Vil du gerne have en lavere pris på dit Netflix abonnement, så er der ingen tvivl om at det ville være noget som lagt de fleste gerne ville have. Men hvordan kan du få en lavere pris på dit Netflix abonnement? Det kigger vi nærmere på i denne artikel hvis du vil få konkrete tips til at gøre dette.

Men først og fremmest så skal du bruge noget der hedder en VPN, som står for et virtuelt privat netværk. Dette lyder meget teknisk, men der er heldigvis nogle tjenester derude som tilbyder dette, som du kan købe for meget få penge, og som er utrolig nemt at bruge.

Sådan får du lavere Netflix priser

Netflix gør brug af geografiske priser, som betyder at der er prisforskel på Netflix afhængig af hvor i verden du befinder dig. Hvis du bor i Danmark så har du faktisk en af verdens dyreste Netflix abonnementer, mens du f.eks. i USA kun betaler omkring 60 kroner om måneden for basis Netflix abonnement som vi i Danmark betaler 79 kroner for. Men det er faktisk ikke alt. For selvom vores Netflix priser er højere, så er vores indhold faktisk mindre end det er i USA hvilket for mange giver en lyst til at få deres indhold og deres priser. Men du kan faktisk få billigere Netflix priser på dit abonnement med denne guide hvis du gerne vil opnå dette. Ellers så har vi også lavet en let guide til at få det her.

Sådan kan du få billigere Netflix

For at få billigere Netflix så skal du logge på en amerikansk server, så du kan oprette et Netflix abonnement, som er oprettet fra noget der ligner Amerika. Når du har gjort det så kan du forsat betale den amerikanske Netflix pris men enten logge på den amerikanske server eller bare lade være med at bruge VPN og se det danske udvalg. Sådan gøres det:

  1. Køb en VPN-tjeneste
  2. Download deres software/program ned på din computer, mobil eller blot den enhed du skal bruge.
  3. Log på en server i USA.
  4. Gå ind på Netflix.com
  5. Opret abonnement.

Nu har du succesfuldt en konto hos Netflix med de amerikanske Priser. Du vil med det samme kunne se de ekstra film og serier som ikke ses i Danmark