Det skal du bruge for at starte din egen virksomhed op hjemmefra II

Vi har tidligere publiceret en lille liste over, hvad du skal bruge, når du skal starte din egen virksomhed op hjemmefra. Der nævnte vi ting som internet, kontor og hjemmeside. Listen var på ingen måde udtømmende, og derfor fortsætter vi nu med en version to af Det skal du bruge for at starte din egen virksomhed op hjemmefra.

Virksomhedsnavn og logo

Når du har fundet ud af, hvilke produkter eller hvilke services du gerne vil sælge, så er det vigtigt, at du finder et navn til din virksomhed og et logo, som hjælper dig med at understøtte din idé. Både navn og logo skal altså bakke op om det image, du ønsker. Det er vigtigt, at navnet er nemt at udtale og huske. Det er en fordel at vælge et navn, som også vil lyde godt på engelsk, hvis du har ambitioner om at udvide globalt i fremtiden.

Forretningsplan

At have en forretningsplan er både rart for dig selv, men også for dine finansielle partnere, leverandører og samarbejdspartnere. En forretningsplan er helt basalt en beskrivelse af din forretning og dine målsætninger. Det er din forretningsplan, og du bestemmer derfor selv, hvem der skal have en kopi. Dog vil det give mening at sende alle dine tætte partnere et eksemplar. En forretningsplan vil tvinge dig ud overvejelser, som du måske ikke har gjort dig endnu.

En telefon

Det kan lyde skørt at foreslå en telefon, eftersom de fleste mennesker har en i dag. Her taler vi dog om en firmatelefon, som udelukkende bruges til dig arbejde. Den er vigtig, så du kan ringe sammen med dine kunder. Endnu vigtigere er den, når du har brug for et telefonmøde med en af dine samarbejdspartnere. Når du har en separat telefon til dit arbejde, så er det også langt nemmere at trække købet fra i skat.