Brug e-cigaretter i stedet for almindelige cigaretter

Hvis du ryger til dagligt, ved du også, hvor farlig en afhængighed af det er. Der er desværre ingen tvivl om, at rygning af almindelige cigaretter kan gøre stor skade på kroppen både fysisk og psykisk. De fleste rygere ved også godt, at det er enormt svært at stoppe, når de først er begyndt. Dette skyldes, at det er meget afhængighedsfremkaldende, hvilket kun gør det endnu farligere.

Hvis du ryger og ønsker at stoppe, bør du derfor overveje at skifte over til en e-cigaret. På den måde behøver du ikke tage en kold tyrker og smide alt men kan i stedet få et langt sundere alternativ til rygning.

En e-cigaret er en elektronisk cigaret, som indeholder en e-væske. I stedet for tobak, som bruges i almindelige cigaretter, skaber den elektroniske cigaret udelukkende en damp, som ikke indeholder alle de kemikalier, der er i cigaretrøg fra tobakken. Du gør altså din krop en stor tjeneste ved at skille dig af med alle de kemikalier, der kommer igennem den almindelige cigaret og bruge en e-cigaret med damp i stedet.

Spar penge ved at skifte til en e-cigaret

Udover at e-cigaretter er et sundere alternativ for din krop i forhold til almindelig rygning, så er de også langt bedre for dig på økonomisk plan. De fleste som ryger ved, hvor dyr en udgift rygning er, og derfor kan det være en stor fordel at skifte over til damp, fordi det er langt billigere på sigt.

Selvom en e-cigaret i sig selv er dyrere end en pakke cigaretter, er der ingen tvivl om, at du kan spare en hel del penge i længden. Forskellen på en e-cigaret og almindelige cigaretter er nemlig, at du kan genbruge e-cigaretten. Det betyder, at du ikke skal købe en ny pakke hver eller hver anden dag, men blot kan bruge den samme e-cigaret i lang tid. Det er derfor en investering, som betaler sig i sidste ende.

Forskellige varianter af e-væske

Der findes som sagt rigtig mange fordele ved at bruge e-cigaretter frem for cigaretter med tobak, men en fordel, som ofte bliver overset, er, at det simpelthen også bare er sjovere. E-cigaretter indeholder nemlig e-væske, hvilket kommer i mange forskellige smage og varianter. Almindelige cigaretter kommer som regel uden smag, og hvis de gør, er det højst en lidt kedelig snært af menthol.

E-væske findes i et hav af forskellige smagsvarianter, som du kan afprøve. Du kan prøve lidt forskelligt af for at finde ud af, hvilken du bedst kan lide. Der er også altid mulighed for at skifte smagen ud, hvis du gerne vil prøve noget nyt og er træt af den nuværende smag, du bruger. Det skaber rigtig mange spændende muligheder, som gør e-cigaretter en hel del mere interessante at bruge end almindelige cigaretter.

Desuden er det en stor fordel, at du selv kan bestemme, hvor meget nikotin, der skal være i din e-væske. På den måde kan du skære ned på dit indtag, så du langsomt vænner dig af med din afhængighed.